Orexo bjuder in till presentation av delårsrapporten för kv 2 2024

Uppsala, 8 juli, 2024 – Som tidigare kommunicerats publiceras delårsrapporten för kvartal 2, onsdagen den 17 juli kl 8. Samma dag, kl 14, inbjuds analytiker, investerare, och media att delta i en presentation där VD Nikolaj Sørensen, och CFO Fredrik Järrsten presenterar den senaste utvecklingen och håller en Q&A.

För att delta i telefonkonferensen där frågor kan ställas muntligen använd denna länk: https://conference.financialhearings.com/teleconference/?id=50048737

Vid registrering erhålls telefon nr och konferens id vilket ger access till eventet. 

För att delta via webcast: https://ir.financialhearings.com/orexo-q2-report-2024

Innan presentationen börjar kommer presentationsmaterialet finnas tillgängligt på hemsidan under Investerare/Rapporter/Presentationer 

 

Kontakt
Lena Wange, IR & Communications Director
ir@orexo.com
018 780 88 00

Om Orexo
Orexo är ett svenskt läkemedelsbolag med mer än 25 års erfarenhet av att utveckla förbättrade läkemedel baserat på egenutvecklade formuleringsteknologier och som möter stora medicinska behov. På den amerikanska marknaden erbjuder Orexo innovativa behandlingslösningar för patienter som lider av opioidberoende och närliggande sjukdomar. Produkter som riktar sig till andra terapiområden utvecklas och kommersialiseras världen över i samarbete med ledande partners. Total nettoförsäljning uppgick 2023 till SEK 639 miljoner och antal anställda till 116. Orexo är noterat på Nasdaq Stockholms huvudlista och finns tillgänglig som ADR på OTCQX (ORXOY) i USA.

För mer information om Orexo, besök www.orexo.se. Du kan också följa Orexo på X, LinkedIn och YouTube.