Inbjudan till telefonkonferans med hänsyn till patentbesked

Uppsala, 10 september, 2018 – Med anledning av patentbeskedet där överklagandedomstolen i USA förklarat Zubsolvs patent ´330 giltigt inbjuder Orexo till en telefonkonferensen imorgon den 11 september, kl 15.00. Analytiker, investerare och media är välkomna att delta för att höra VD och koncernchef, Nikolaj Sørensen, kommentera utfallet samt hålla i en Q&A. Frågor kan också skickas i förhand till ir@orexo.com senast kl 14.00.

För att delta vänligen se nedan.

Internet: https://tv.streamfabriken.com/pressconference-orexo. Tel: (SE) 08 5059 6306(UK) +44 20 313 948 30 or (US) +1 866 928 7517. Pinkod: 90656232#

För ytterligare information vänligen kontakta: 

Orexo AB (publ) 

Lena Wange, IR & Communications Manager 
Tel: 018 780 88 00
Email: 
ir@orexo.com 

Om Orexo  
Orexo utvecklar förbättrade läkemedel baserade på innovativa Drug Delivery teknologier. Inriktningen är främst opioidberoende och smärta men ambitionen är att även verka inom andra terapiområden där vår kompetens och våra teknologier kan skapa värden. Produkterna kommersialiseras i egen regi i USA eller genom noga utvalda partners över hela världen. Huvudmarknaden är idag den amerikanska marknaden för buprenorfin/naloxon produkter där Orexo säljer läkemedlet Zubsolv®. Totala nettoomsättningen 2017 uppgick till SEK 643,7 miljoner och antalet anställda var vid årsskiftet 90. Orexo är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap (ORX) och finns tillgänglig som ADRs på OTCQX (ORXOY) i USA. Huvudkontoret, där även forskning och utvecklingsarbetet bedrivs, ligger i Uppsala.

För mer information om Orexo, vänligen besök www.orexo.se. Du kan också följa Orexo på Twitter, @orexoabpubl, LinkedIn och YouTube.