Orexo deltar i den årliga konferensen Biotech Showcase i San Francisco

Uppsala, 19 december, 2016 - Orexo AB (publ) meddelar att bolaget deltar i den nionde årliga konferensen, Biotech Showcase, som hålls 9-11 januari, 2017, i San Francisco, USA.

Nikolaj Sørensen, VD och koncernchef Orexo AB, presenterar verksamheten med fokus på drivkrafterna bakom den globala marknaden för behandling av opiatberoende, utvecklingen för Zubsolv® i USA och hur arbetet går med lanseringen i övriga världen. En överblick ges också av Orexos pipeline med innovativa produktutvecklingsprogram samt bolagets senaste starka finansiella utveckling.

Event: Konferensen Biotech   Showcase
Datum: Måndag, 9 januari, 2017
Tid: Kl 11.00 lokal tid
Plats: Rum 3, Parc 55 Hotel,   San Francisco, USA

För en uppdatering om Orexo idag vänligen besök www.orexo.se och ta del av uppdaterade presentationer, finansiella rapporter och vår investerardialog. På hemsidan finns dessutom en färsk intervju med Nikolaj Sørensen.

För mer information vänligen kontakta:

Orexo AB (publ)
Lena Wange, IR & Communication Manager Tirth Patel, Edison Advisors
Tel: 018 780   88 00 Tel: +1 646 653   7035
Email: ir@orexo.com Email: tpatel@edisongroup.com

Om Orexo
Orexo är ett specialistläkemedelsbolag som kommersialiserar sin egen patentskyddade produkt Zubsolv för underhållsbehandling av opiatberoende i USA. Zubsolv är en avancerad tablettberedning av buprenorfin och naloxon baserad på Orexos unika kunskap och expertis i sublingual drug delivery. FoU fokuserar på nya förbättrade produkter, som möter stora medicinska behov, genom omformulering av välkända substanser i kombination med sin egen patenterade teknologi. Orexos aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap (STO:ORX) och finns tillgänglig som ADRs på OTCQX (ORXOY) i USA. Orexos globala huvudkontor och FoU finns i Uppsala.

För mer information om Orexo vänligen se www.orexo.se eller följ oss på Twitter eller LinkedIn.
Mer information om Zubsolv i USA finns på www.zubsolv.com.

Informationen lämnades för offentliggörande den 19 december, 2016, kl 16:15 CET.