Orexo deltar i Jefferies 2016 Healthcare Conference, NYC

Uppsala – 31 maj, 2016 – Orexo AB (publ) meddelar härmed att Henrik Juuel, vVD och Chief Financial Officer, Orexo AB, och Robert A. DeLuca, VD för Orexo US, Inc., kommer att presentera bolaget och hålla en Q&A vid Jefferies 2016 Healthcare Conference. Konferensen arrangeras av Jefferies i New York City, onsdagen den 8 juni 2016, kl 14.00 lokal tid.

För information om konferensen vänligen besök

http://www.jefferies.com/OurFirm/Conferences/325/270

Efter konferensen kommer presentationen finnas tillgänglig på www.orexo.com

Kontaktinformation:
Henrik Juuel, vVD and Chief Financial Officer
Tel: +46 (0)18-780 88 00, E-mail: ir@orexo.com

Lena Wange, IR & Communications Manager
Tel: +46 (0)18-780 88 00, E-mail: ir@orexo.com

Om Orexo
Orexo är ett specialistläkemedelsbolag som kommersialiserar sin egen patentskyddade produkt Zubsolv® för behandling av opiatberoende i USA. Zubsolv är en avancerad tablettberedning av buprenorfin och naloxon baserad på Orexos unika kunskap och expertis i sublingual drug delivery. FoU fokuserar på nya förbättrade produkter, som möter stora medicinska behov, genom omformulering av välkända substanser i kombination med sin egen patenterade teknologi. Orexos aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap (STO: ORX) och finns tillgänglig som ADRs på OTCQX (ORXOY) i USA. Orexos globala huvudkontor och FoU finns i Uppsala.

För mer information om Orexo, vänligen se www.orexo.se. För att läsa mer om Zubsolv och opiatberoende, besök gärna www.zubsolv.com och www.outthemonster.com.