Kallelse till Orexo ABs årsstämma den 23 april 2009

I enlighet med NASDAQ OMX Stockholm ABs Regelverk för emittenter meddelar Orexo AB även genom pressmeddelande innehållet i kallelsen till årsstämma den 23 april 2009 samt styrelsens fullständiga förslag avseende beslut om antagande av personaloptionsprogram 2009/2019 samt utgivande av teckningsoptioner till nyteckning respektive godkännande av förfogande över dessa inom ramen för personaloptionsprogrammet.

Bilagor:
- Kallelse till årsstämma i Orexo AB 2009
- Styrelsens fullständiga förslag till beslut om antagande av personaloptionsprogram 2009/2019 samt utgivande av teckningsoptioner till nyteckning respektive godkännande av förfogande över dessa inom ramen för personaloptionsprogrammet

För ytterligare information, kontakta:
Johan Andersson, IR-chef, Orexo
Tel: +46 (o) 702-10 04 51
E-mail: johan.andersson@orexo.com


Om Orexo
Orexo är ett läkemedelsföretag som fokuserar på utveckling av behandlingsformer för smärta och inflammation Företaget har fyra godkända produkter och en konkurrenskraftig produktportfölj i sen utvecklingsfas. Försäljning och produktutveckling sker huvudsakligen genom internationella samarbetsavtal med stora läkemedelsföretag. Orexo har 128 anställda och huvudkontoret finns i Uppsala.